Guidefathers

Adress: 794 92 Orsa Visa karta

Adress: 794 92 Orsa

Levererar guidade fisketurer och jaktpaket. Fiska med utbildade fiskeguider. Välj mellan flugfiske i Orsas strömmande vatten eller spinnfiska gädda och abborre från land. Trollingpaket, kurser, båtuthyrning med mera.

 

Guidefathers lär ut grunderna i att fiska med fluga, allt från kastteknik till grundläggande information av flugval.

Trollingpaket med fullutrustad trollingbåt på Orsasjön och Siljan. Här finns möjlighet att fånga ditt livs gädda. Boka på visitdalarna.se.

Ejheden, 3,5 mil norr om Furudal, är ett av Sveriges bästa abborrfiske och guidefathers erbjuder en helhetslösning med privat fiskerätt, stugor och utrustning på destination Ejheden. Här kan du leva som förr i tiden och somna till en sprakande brasa i total tystnad utan el. Boka på visitdalarna.se.

Guidefathers erbjuder även båtuthyrning och kan på begäran sy ihop önskade fiskepaket.

Visa mer

Om denna aktivitet

Postadress
794 92 Orsa
Telefonnummer
+46 070-277 67 16
Hotell & pensionat

Orsa Järnvägshotell

Avstånd: 58 meter
Målet är att Du ska längta tillbaka! Att överträffa dina förväntningar! Detta är ett hotell med restaurang i klassisk uppsättning. Gästernas upplevelse, hållbarhets- och miljöarbetet samt det sociala ansvaret är grundstenar i sättet att driva hotellet.
Bed & Breakfast

Orsa Station B&B

Avstånd: 141 meter
Bo i ett nyrenoverat bed & breakfast mitt i Orsa. Orsa järnvägsstation är ett av byns äldsta hus, byggt år 1892 och invigdes samma år av kung Oscar II och drottning Sofia.
Vandrarhem

Trunna Vandrarhem & Konferens

Avstånd: 885 meter
Trunnagården ligger ca 1 km från Orsa centrum, nära E45 men med lugna gröna omgivningar. Det finns mycket utrymme som gör att varje gäst kan hitta en lugn plats för sig själv. Perfekt för vila och återhämtning.
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails