Bytjärn - put and take

Adress: Bytjärn, 780 54 Äppelbo Visa karta

Adress: Bytjärn, 780 54 Äppelbo

Ett bra fiskevatten som lämpar sig både för den avancerade fiskaren, nybörjaren och familjen.

 

Bytjärn är ett så kallat Put and Take vatten med regnbåge som sätts i vid ett flertalet tillfällen mellan juni och oktober. Bryggor finns för flugfiske men även spinn- och haspelfiske är tillåtet. Bytjärn är anpassad för rörelsehindrade med en brygga som det går att ta sig ut på med rullstol och en toalett som är handikappanpassad. På bryggan finns också sittplatser för den som har svårt att stå länge, där en anslutande väg nära landgången. Parkering finns både i norra änden av Bytjärn och vid mitten. Vid tjärnen finns en slogbod med möjlighet till grillning.

För fiske i Bytjärn behövs ett speciellt fiskekort som kan köpas på de flesta butiker i Äppelbo.

Visa mer

Om denna aktivitet

Besöksadress
Bytjärn
Postadress
780 54 Äppelbo
Mobilnummer
+46 070-358 00 96
Kontaktperson
Lars Johansson
Vandrarhem

Äppelbo Vandrarhem & Camping AB

Avstånd: 5,4 km
Äppelbo Vandrarhem & Camping är ett året runt öppet vandrarhem i naturskönt område i Vansbro kommun. Vansbro ligger i nordvästra Dalarna. Rum av enklare standard i småstugor samt i huvudbyggnad och kök för självhushåll.
Hotell, Stugby, Camping & Eventlogi

Yttermalungs Camping

Avstånd: 14,2 km
Yttermalungs Camping, Stugby & Outdoor är en liten, hållbar anläggning som ligger i byn Yttermalung i Dalarnas län. Här finns 10 stugor med egen dusch och toalett, 10 rymliga husvagnplatser med el och två glamping tält. Under sommaren driver campingen även YIK's Hagabadet och under vintern finns en skridskobana bredvid. Det finns även många andra aktiviteter för alla åldrar, både på vintern och sommaren.
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

MLG002: Malung

Avstånd: 24,4 km
Vasaloppslogi - Privatrum. Boende i rum hos privatvärd, ca 60 km söder om Vasaloppstarten. Värden har 15 bäddar fördelat på fem rum. Medtag eget sänglinne/handduk.
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails