Furudals Bruk

Furudals Bruk, 790 70 Furudal

Välbevarad kulturhistorisk järnbruksby som breder ut sig på båda sidor Ore älv. Bruket är idag ett idylliskt semesterparadis med övernattning av olika slag i brukets byggnader - lägenheter i faluröda hus à la Bullerbyn, moderna hotellrum med eget pentry och herrgårdsrum bl.a.

Alldeles invid boendet ligger en kuperad och mycket uppskattad 18-håls golfbana. Du ställer bilen och promenar ledigt mellan ditt rum /lägenhet, matserveringen, badplatsen och golfbanan! Dessutom finns en 6-håls "pay-and-play"-bana för nybörjare.

Furudals bruk är den idealiska platsen för ditt stora bröllop eller födelsedagsfest där du vill samla alla till ett par dagars övernattning och gemenskap. Den gamla Kättingsmedjan är ombyggd till vacker festlokal med högt i tak. Där hålls danskurs och konsert, och är en fantastisk seminarielokal för det konfererande företaget. Du kan också boka mindre lokaler för en liten grupp.

Gamla Kvarnen hyser en vacker vernissagelokal med uställningar sommartid, samt en aktiv konstsmedja. På bruket finns tre olika museer, bl.a. en mycket fin dräktkammare.

En unik helhetsmiljö klassad som riksintresse! Lugn och tystnad - och samtidigt tillgång till aktiviteter och storslagen natur.

Kontaktinformation

Information

Telefon
46 0258-102 10

Evenemang på denna arena

Furudal
8 Jul 2021
Arena/Plats: Furudals Bruk Kategori: Musik & nöje
Tillfälle: 11:30
Årets bruksstipendiat presenteras vid en soppkonsert i Kättingsmedjan i Furudals Bruk.
Soppkonsert-med-årets-Bruksstipendiat

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showarenadetails