Konstnär och coach bjuder in kvinnor till Shake'N Create

Område: Ludvika-Säfsen
Vasagatan 27, 77132 Ludvika (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Föreläsning, kurs
Datum: Lördag 22 maj 2021

Shake’n Create är en workshop som består av frigörande dans och intuitivt måleri. Här bjuds kvinnor in till att i medveten närvaro hitta sin inre kraft, utforska sitt uttryck och komma kontakt med sin skaparglädje.

Konstnären Rebecca Hedberg hittade för fem år sedan sin uttrycksform i akrylfärgen och har sedan dess utvecklat sin skaparglädje på ett lekfullt och prestigelöst sätt. Idag satsar hon helhjärtat på konsten och vill dela med sig av sin passion till andra som längtar efter att skapa fritt och uttrycka sin inre kraft.

Sara Klitsch är entreprenören som genom sin resa i personlig utveckling byggt upp sitt företag Gränslös balans. Hon vill dela med sig av sina verktyg och bidra till andras resa mot en hållbar och hälsosam livsstil. Sara brinner för att skapa fria rum för kvinnor att växa i tillsammans, frigörande dans är ett sätt.

Varför frigörande dans och intuitivt måleri passar så bra ihop är just för att båda handlar om att vara i kontakt med sig själv och ge uttryck för sin inre kraft.

På Shake’N Create får du röra dig fritt i medveten närvaro till olika rytmer utan prestation. Genom slutna ögon riktas uppmärksamheten inåt, tonerna och vibrationerna hjälper dig att väcka upp kreativiteten, din inre glöd.

“När du är i kontakt med dig själv så kommer kreativiteten inifrån på ett lekfull och prestigelöst sätt”
Rebecca

“Shake’N Create är en frigörande workshop för kvinnor som vill utvecklas och möta sig själva genom att uttrycka sig fritt intuitivt med färg, form och rörelse”
Sara

Shake’N Create är ett koncept som kommer utvecklas och återkomma i fler och även större format.

All information finns på arrangörens Facebook och Instagram. Det kommer enbart finnas 6 platser. Vid frågor vänligen kontakta arrangör på mail: shakeandcreatestudio@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/shakeandcreatestudio/
Facebook-sida: https://www.facebook.com/shakeandcreatestudio/

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Maj
Lördag 22 maj 2021 09:00 - 11:59  

Kontaktinformation

Kontaktperson
Rebecca Hedberg
E-post
shakeandcreatestudio@gmail.com

Bra att veta

Prisinformation
1300 SEK
Åldersgräns
Åldersgräns 18
Webbsida
https://fb.me/e/16ednkmwG
Evenemangslänk
https://fb.me/e/16ednkmwG
Hotell & pensionat

Best Western Grand Hotel Elektra

Avstånd: 555 meter
Välkommen till Ludvikas största hotell och stadens enda fullserviceanläggning som har 4 stjärnor. Vi har en populär restaurang "Bistron" samt vår bar "LOBBYN" som är en mötesplats för våra gäster likväl som för lokalbefolkningen. Centralt i Ludvika.
Vandrarhem

Stora Brunnsvik

Avstånd: 7,1 km
Brunnsvik är en liten by beläget cirka sju kilometer norr om Ludvika centrum och området, som är en gammal folkhögskola, ligger vackert i en södersluttning med fin sjöutsikt över sjön Väsman. Här finns 46 bäddar fördelade på 30 rum. Det finns 16 dubbelrum och 14 enkelrum, alla med egen dusch och toalett. Matsal, pentry och TV-rum är gemensamt för alla boende. Rummen är endast tillgängliga för studenter, föreningar eller kursdeltagare.
Camping

Räfsnäsgården och Ludvika Camping

Avstånd: 5 km
Räfsnäsgården och Ludvika Camping ligger vacker beläget vid sjön Haggen ca 4 km från Ludvika och bara 2 km från Hagge Golfbana.

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails