Äppelbo Bryggeri

Adress: Opsaheden 40, 78054 Äppelbo Visa karta

Adress: Opsaheden 40, 78054 Äppelbo

Äppelbo bryggeri är ett småskaligt bryggeri i hjärtat av Dalarna med hantverksmässig tillverkning och hållbarhet i fokus. I deras öl blandas sägner, mystik och musik. Per-Erik Eliasson, bryggare och grundare av bryggeriet är sedan 25 år medlem av Svenne Rubins.

Bryggeriet erbjuder rundvisningar, provsmakningskvällar, konferenser, föreläsningar samt goda drycker, ofta i kombination med musik.

Bryggeriet erbjuder rundvisningar, provsmakningskvällar, konferenser, föreläsningar samt goda drycker, ofta i kombination med musik. Äppelboölen är ett gott alternativ från Dalarna!

Öppna provsmakningskvällar i bryggeriet:
Provsmakningspuben har plats för 30 personer inne i bryggeriet, sommartid finns ett stort tält upprest med plats för ytterligare 80 personer. Att sitta bland öltankarna och provsmaka produkterna är en upplevelse vi kan rekommendera!
Kom till Äppelbo den 21 juli, då blir det stor pubkväll i bryggeriet. Mer info och ytterligare datum kommer inom kort.

Vi har även folköl och alkoholfria alternativ till försäljning hos oss i bryggeriet och i butiker runt om i Dalarna. Jul, påsk och sommarmust, lätt kolsyrad lingondricka samt enbärsdricka utöver vår folköl Dunka-Dunka!

Visa mer

Om denna aktivitet