• Tillbaka till listning
  • Häng med Friendcation till Dalarna för herrgårdsliv och överlevnadscamp i vildmarken

Häng med Friendcation till Dalarna för herrgårdsliv och överlevnadscamp i vildmarken

Datum: Fredag 2 okt 2020 - fredag 2 okt 2020

Friendcation drar åter till Dalarna och denna gång till skogarna utanför Falun för herrgårdsliv och överlevnadscamp i vildmarken! Under en härlig hösthelg 2–4 oktober checkar vi in på Korså Herrgård.

Förutom den goda maten får vi njuta av den fantastiska omgivningen – plus en hel del härliga människor och kvalitetshäng deluxe förstås. Helgen innehåller också övernattning i det vilda.

Vi träffas på Korså Herrgård fredag eftermiddag för att samla våra tankar och äta en stärkande middag. På lördag är det dags för äventyr tillsammans med guiden Marcus Eldh från Wild Sweden! Efter frukost beger vi oss via vattenvägar till en öde ö där vi bygger upp vår camp för natten. Här ska bastutält resas, hängmattor monteras och plats för utematlagning förberedas. Middagen lagar vi tillsammans under ledning av vår guide och i facklornas sken kanske vi får höra vargarna yla. Söndag morgon vaknar vi i naturen, tar oss tillbaka till herrgården för en skön dusch och gemensam lunch innan vi återgår till verkligheten igen. Helgen arrangeras i samarbete med Visit Dalarna.

I priset ingår:
- Del i dubbelrum 1 natt samt del i tält under övernattning i vildmarkscamp.
- Helpension: middag fredag och lördag, lunch lördag och söndag, frukost lördag och söndag.
- Samtliga aktiviteter enligt schema.
- All utrustning som behövs för övernattning i vildmarken.

OBS! Transport tur och retur till Korså Herrgård står du för på egen hand. Transfer till och från tågstationen i Falun går att ordna. Ta med rejäla kläder som tål väta och kyla.

Ett detaljerat schema presenteras på plats.
Begränsat antal platser – först till kvarn gäller.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails