Galleri Svarta Gran

Adress: Falkgatan 2, 78450 Borlänge Visa karta

Adress: Falkgatan 2, 78450 Borlänge

Galleri Svarta Gran grundades för att stärka kulturlivet och tillgängliggöra smal konst till en bred publik som annars inte skulle besöka ett konstrum. Därigenom agerar Svarta Gran med konsten som medel för en demokratisk samhällsutveckling som grundar sig på jämlikhet, mångfald och kreativitet.

Galleri Svarta Gran finns på Falkgatan 2 i Borlänge och nås enkelt från flertalet städer i Mellansverige.

Namnet Galleri Svarta Gran kommer från det faktum att en från galleriet kan blicka upp mot Tjärnaberget och vid vissa tidpunkter se silhuetter av vackra granar. Närheten till natur och känslan av att vara en del av något större blev det som fick ge namn åt galleriet i dess begynnelse.

Visa mer

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Turistlägenheter, Vandrarhem, Borlänge

Avstånd: 709 meter
Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist, familj eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.
Hotell & pensionat

Quality Hotel Galaxen

Avstånd: 2,2 km
Beläget mitt i centrala Borlänge med gångavstånd till buss- och tågstation. Hotellet har 127 trevliga rum, de flesta nyrenoverade. Inom anläggningen finns flera restauranger, en bar och ett framtidsmuseum.
Vandrarhem

Borlänge Vandrarhem

Avstånd: 715 meter
Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr ett rum eller en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails