Elcykel Crescent Elina

Datum: Onsdag 1 jul 2020 - onsdag 30 sep 2020 Visa karta

VI hyr ut Crescent cyklar Elina.

Att cykla på Elina är en smått magisk upplevelse. Backar känns som raksträckor och tung last känns inte alls. Elina är en elcykel och tack vare elmotorn, batteriet och EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn: vilket av de fem effektlägena du önskar och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Allt sköts från styret och det är inte märkvärdigare än att välja en annan växel när motståndet ändras. En inbyggd display på styret visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning som finns kvar i batteriet och hur långt den kraften kan ta dig. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad cykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och rullbroms fram. Batteriet på 11 Ah sitter i paket-hållaren, som i sin tur är en integrerad del av aluminiumramen.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

Vasaloppet. Privatrum M283, Hjortronvägen, Mora

Avstånd: 627 meter
3,3 km från Mora centrum. 4 rum i hyresvärdens hus uthyres under Vasaloppet. Lakan och handdukar ingår i priset 580 kr/person och natt. Husdjur tillåtna.
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

Privatrum M251 Smultronstigen Mora-Noret, Mora

Avstånd: 667 meter
4 km S Mora. Privatrum i markplan i hyresvärdens hus uthyres under Vasaloppet. Lakan och handdukar ingår i priset 565 kr/person och natt. Hyresvärden har hund (allergivänlig).
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

Vasaloppsrum M2A, Tranbärsstigen, Mora-Noret, Mora

Avstånd: 597 meter
3 km Ö Mora centrum. Privatrum i hyresvärdens villa uthyres under Vasaloppet. Lakan och handdukar ingår i priset, 565 kr/person och natt. Husdjur inte tillåtna.
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails