Widichs - Gårdsprodukter från Gustafs

Adress: Bodarne 19, 783 95 Gustafs Visa karta

Adress: Bodarne 19, 783 95 Gustafs

Här bedrivs ekologisk och KRAV märkt odling och djurhållning. Välkomna till gårdsbutiken!

Widichs gårdsprodukter har sin verksamhet på en gård i byn Bodarne i Gustafs på norra sidan av Dalälven. Omgivningarna här är präglade av det mjukt kuperade landskapet som är typisk för den östra delen av Tunaslätten. Här är jordarna bördiga, vattnet friskt och luften klar. Förhållandena för jordbruk är ett utav de bättre i landskapet och det är inte undra på att djuren mår gott när de under sommaren befinner sig på bete.

Widichs är ett företag som inriktar sig på att leverera högkvalitativa produkter till privatpersoner och restauranger i Dalarna och den närliggande regionen. Företaget har i dagsläget flera olika produkter men lammproduktionen är grunden.

De har valt att jobba med en ekologisk inriktning på produktionen och arbetar med KRAV’s regler för växtodling och djurhållning. De vill även vara en plats där man kan möta det moderna ekologiska jordbruket på nära håll, våra kunder är därför mer än gärna välkomna att boka ett besök på gården.

Deras verksamhet är givetvis beroende av djuren. De har valt djurslag och raser efter vilken roll de spelar för gårdens ekosystem.
På gården finns även en gårdsbutik där de säljer deras produkter som varierar efter säsong.
För öppettider besök deras FB eller ring 070-580 40 58.

Visa mer

Om denna aktivitet

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails