Below Zero Husky Tours

Adress: Klockarnäs 97, 79126 ENVIKEN

Adress: Klockarnäs 97, 79126 ENVIKEN

Upplev ett av världens äldsta transportmedel.
Känn kraften ivern glädjen och viljan i hundarna. Låt dig omgivas av en miljö fylld av adrenalin och skällande oväsen.
Det är inte bara på vintern som du kan uppleva detta. Below Zero Husky Tours erbjuder även turer på sommaren.
Åk huskyvagn, kör kickbike bakom Seberian Husky eller fäbodvandra med Siberian Husky.

Fäbod vandra med Sibirian Husky
Färden börjar
Morgon i Enviken, rånnan stiger över den stora sjö som ligger nedanför vår gård. Slädhundarna väntar på att få leda vandrarna ut i den fria svenska naturen. Vi går efter Sommarvägen. En led från gården upp till en gammal fäbodstuga belägen djupt inne i skogen ovanför en myr och nära en sjö. Leden tar oss även över Faluns högsta punkt. Där finns ett utkikstorn och en slog bod som vi kan göra en lunch vid. Vandringen till fäbodstugan bjuder på många olika miljöer. Trollskog till ungskog över myrar och längs med sjöar uppför berg och ner i dalar. Tillsammans spenderar vi natten i stugan.

Ny dag nya mål
När morgonen gryr ligger daggen kvar på gräset och lika så disen över myrarna. Morgonsolens strålar börjar leta sig fram igenom trädtopparna som omgiver stugan. Hundarnas andetag syns i den friska svala skogsluften. Vi packar våra ryggsäckar och beger oss iväg på en vandring. Tillsammans möter vi dagen i skogslandskapet som dalarna och Falun har att erbjuda. Vi går med eller utan hund mot ett bestämt mål. Men utforskar vad vi vill på vägen dit. Har vi tur finns det bär och svamp som vi kan plocka på vår färd längs med leden.

Vandringen är ca 40 km
Pris 1695 SEK /pers
Ingår i priset
Inträde Huskycamp, Guide,

Åka Huskyvagn
Turen är ca 3 km
Denna tur körs april-juni och sep-nov
Ta med familjen ut på en tur i den fria svenska naturen. Åk med på en huskyvagn som dras av ett gäng glada siberian huskys.
Kom till vårt huskycamp och träffa alla slädhundarna. Som ivrigt väntar på att få dra er ut i naturen. De vill gärna gosa och kela efter dom fått dragit er med på en tur i skogen. Med en guide som styr.

Pris 750 SEK /pers
½ för barn under 12
Max antal 4-5 pers

Ingår i priset
1 sitt plats på vagn, Guide och inträde huskycamp
Använd oömma kläde och skor

Kör Kickbike Bakom Siberian Husky
Upplev ett äventyr
Kör kickbike med draghjälp av en av våra livfulla siberian huskies.
Kom till vårt huskycamp och träffa alla glada och ivriga slädhundar. Som bara väntar på att få dra dig genom skogen. På grusvägar in på gamla körvägar och stigar. Det är ett spännande äventyr där du får bli ett team med en av våra hundar. Före er kör en guide också med kickbike och guidar er genom skogen.

Turen är ca 5 km

Pris: 450 SEK/pers

Max antal 7 personer. Denna tur körs april-juni och sep-nov

Ingår i priset
Lån av kickbike, hjälm och 1-2 hundar med tillhörande utrustning.
Guide som kör före och inträde huskycamp.

Bra att tänka på
Använd oömma kläder och skor.

Visa mer

Om denna aktivitet

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails