Grövelsjön Fjällbageri

Adress: Grövelsjövägen 471, 790 91 Idre Visa karta

Adress: Grövelsjövägen 471, 790 91 Idre

Hantverksbageri i underbar fjällmiljö som bakar surdegsbröd och bullar på ekologiska råvaror. Varje fredag har du även möjlighet att beställa surdegspizza.

Välkommen till Grövelsjön Fjällbageri. Han som bakar och driver bageriet heter Maxime Bouju Kindlund. Han bor sedan 2016 i Grövelsjön men är ursprungligen från Grenoble i Frankrike. Att starta ett bageri var en barndomsdröm och han nämner att det är en ära för honom att välkomna er till hans fjällbageri. I bageriet bakas alla bröd för hand, främst på surdeg, och så mycket som möjligt på ekologiska råvaror. Det är viktigt att baka utan några tillsatser. Bageriet vill förmedla att surdegsbröd bakad på långa jäsningstider är näringsrika.
Du är välkommen att besöka dem i deras bageri vid Grövelsjöngården!

Visa mer

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Idre Framgården

Avstånd: 306 meter
På Idre Framgården kan du hyra rum mitt i Idre by. Här kan du bo en natt eller en hel vecka. Är du på genomresa eller vill ha ett prisvärt boende i hemmamiljö medan du njuter av friluftslivet i fjällen passar Idre Framgården utmärkt.
Vandrarhem

Idrefjällens Sport

Avstånd: 358 meter
Prisvärt boende med bästa tänkbara läge mitt i Idre By. Passar utmärkt för grupper som vill ha ett samlat boende, men naturligtvis även för familjer och kamratgäng.
Vandrarhem

Bergsskolan vandrarhem

Avstånd: 317 meter
Bergsskolan vandrarhem är ett prisvärt och utmärkt boende för dom som vill bo nära och bra i Idre. Passar även utmärkt för grupper upp till 16 personer.
Build: 2020-08-05 19:12:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails