Banken Två Rum & Kök

Adress: Stadshusgränd 2, 791 71 Falun Visa karta

Adress: Stadshusgränd 2, 791 71 Falun

Banken Två rum & kök är en fine dining restaurang med personlig hemma-hos-känsla. De finns omskrivna i bl a White Guide för sin god mat, service och miljö. De är även medlem i Chaine des Rôtisseurs.

 

Anordnar matlagningskvällar och vinprovningar för grupper om ca 10 personer. Affärslunch. Vinkällare. Ordnar även specialkost.

LOKALEN
Det var en gång en byggherre som tidigt på 1900-talet bestämde sig för att låta bygga ett magnifikt hus. Fasaden smyckades med vackra ornament. Människor i den lilla staden förundrades över det vackra bygget. Först att flytta in var Falu Stads Sparbank.
År 1988 byggdes lokalerna om för att passa restaurangverksamhet. Det föll sig naturligt, med tanke på lokalens ursprungsverksamhet, att namnet på restaurangen blev Banken Bar & Brasserie.
Banken Två rum & kök ligger i gamla vaktmästarbostaden till Falu stads sparbank.

Visa mer

Om denna aktivitet

Öppettider
Två Rum & Kök har nu endast öppet för förbokade sällskap om min 10 personer.
Handikapptoalett Handikappvänligt
Besöksadress
Stadshusgränd 2
Postadress
791 71 Falun
Telefonnummer
+46 023-260 25
Hotell & pensionat

Hotel Falun

Avstånd: 311 meter
Hotellet är ett familjärt hotell beläget mitt i centrum i kulturstaden Falun med gångavstånd till många av sevärdheterna staden har att erbjuda.
Vandrarhem

Falu Fängelse Vandrarhem

Avstånd: 489 meter
Falu Fängelse är idag ett spännande boende i en fängslande miljö med intern känsla. Här erbjuds vandrarhemsboende, B&B, konferens, guidning, museum. Fängelsets närhet till Lugnets Idrottsanläggning med naturreservat inspirerar till vandring och cykling.
Hotell & pensionat

Clarion Collection Hotel Bergmästaren

Avstånd: 495 meter
Ett hemtrevligt och personligt hotell beläget mitt i turistregionen Dalarna och Världsarvsstaden Falun. Vi bjuder våra gäster på eftermiddagsfika & kvällsmat samt fritt internet. Hotellet ligger centralt beläget. Nära till järnvägs- och busstationen, shopping, kultur och natur.
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails