Malingsbo Kloten

Adress: Malingsbo-Kloten Söderbärke Visa karta

Adress: Malingsbo-Kloten Söderbärke

Naturvårdsområdet är ett höglänt och kuperat barrskogsområde, med mindre myrområden och sjöland. Här finns ett brett utbud av stugbyar, campingplatser, fiskevatten, kanotvatten och vandringsleder.

Njut av det dramatiska landskapet genom att vandra längs välmarkerade leder eller följ med Nordic Discovery eller Wild Sweden ut på älg-, bäver- eller vargsafari.

I Malingsbo-Kloten Naturvårdsområdet finns över hundra sjöar, rent vatten och massor av fisk. Här kan du fiska inplanterad öring och regnbåge i både sjö och rinnande vatten. Området går även in i Örebro och Västmanland.

För mer information och tips:
"Vild och vacker vandring i Malingsbo Kloten"

Äventyrsföretaget Nordic Discovery i Malingsbo Kloten

Länstyrelsen Dalarna

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Besöksadress
    Malingsbo-Kloten
Stugby

Flodströmska Huset

Avstånd: 18,5 km
Rundtimmerstuga i Snöån 8 km söder om Ludvika med utsikt över sjön Haggen. Fullt modernt timmerhus med storstuga. Plats: Snöån 8 km söder om Ludvika. 185 km från Stockholm.
Bed & Breakfast

Wilderness Lodge Nordic Discovery

Avstånd: 12,6 km
Bäver och älgsafarin i ett av landets vilttätaste vildmarksområden. Åtskilliga vilda älgar skådas på alla älgsafarin. Att deltagarna kommer att få se älg är ett löfte och safarit utlovar älggaranti. Chansen att se bävrar i vilt tillstånd är mycket stor.
Stugby

Malingsbo herrgård

Avstånd: 4,7 km
På Sveriges bäst bevarade karolinergård ha vi två olika boenden. Du har bad, fiske och vandringsleder inpå knuten. Alla våra boenden är sk cykelvänliga. <br> <b>Pensionatet</b><br> Detta är det bekvämaste och mest pittoreska boendet. Du kommer till en bäddad säng och får frukosten serverad. <br> <b>Stuga</b><br> Rå dig själv i en stuga i parken. Måltiderna kan beställas extra i pensionatet eller på herrgårdscaféet.
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails