Lennhedsåsen

Adress: Lennhedsåsens naturreservat Borlänge Visa karta

Adress: Lennhedsåsens naturreservat Borlänge

Lennhedsåsen blev naturreservat 1975. Målet är att skydda en av de mest storslagna och omväxlande partierna av Badelundaåsen.

På Lennhedsåsen finner du de mest storslagna och omväxlande partierna av Badelundaåsen.
Från den markanta åsryggen, som når cirka 40 meter över älvens nivå, har du en vacker utsikt över Långsjön, Dalälven samt Gims klack.

Lennhedsåsen ligger cirka 3 kilometer väster om Repbäcken och är naturligtvis ett utflyktsmål för den geologiintresserade, men utsikten från åsens rygg skapar också en älskvärd plats för avkoppling. Här finns blandbestånd av gran och lövträd samt gammal öppen kulturmark. Längsmed strandkanten silas vinden genom en bård av al, asp och björk.

Visa mer

Om denna aktivitet

Besöksadress
Lennhedsåsens naturreservat
Telefonnummer
+46 010-225 00 00
Stugby

Sifferbo Stugby och B&B

Avstånd: 4,9 km
En modern och trevlig stugby som ligger i naturskön skogsmiljö. Stugbyn består av 7 stugor, olika storlekar och lämpliga upp till 6 personer. Alla stugor har en hög standard med egen toalett, dusch, kök. Lugnt läge mellan Borlänge - Leksand, 2,5 mil från Falun.
Bed & Breakfast

Turistlägenheter, Vandrarhem, Borlänge

Avstånd: 7,6 km
Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist, familj eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.
Vandrarhem

Borlänge Vandrarhem

Avstånd: 7,6 km
Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr ett rum eller en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.
Build: 2020-09-23 14:47:36, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails