Lugnets naturreservat

Adress: Lugnet, 79131 Falun Visa karta

Adress: Lugnet, 79131 Falun

Naturreservatet i anslutning till Lugnet är ett omtyckt strövområde. Här uppe går stigar åt alla väderstreck i skön, rogivande natur.

Lugnets hoppbackar syns milsvida omkring. De är symboler för Falun som en idrottsstad känd långt utanför Sveriges gränser.

Vid foten av hoppbackarna ligger Lugnet som är en komplett sport- och fritidsanläggning med unika resurser. Här samsas elitidrottmän, motionärer och människor som bara vill njuta av frisk luft och vacker natur. På Lugnet är det aldrig riktigt lugnt utan det sjuder av aktiviteter året runt.

Lugnetanläggningarna är en imponerande och modern fritidsanläggning med unika resurser. Här finns allt - från den som vill ta en skön söndagspromenad i det vackra naturreservatet till idrott på elitnivå. Här finns anläggningar för träning och tävling, 57 av Riksidrottsförbundets 67 specialidrotter kan utföras här.

En av Lugnets stora specialitéer är träningsläger. För den som vill bo i händelsernas centrum kan Lugnet Camping & Stugby erbjudas. En trestjärnig, familjevänlig camping med hög standard och mycket aktiviteter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell & pensionat

Hotel Falun

Avstånd: 1,9 km
Hotellet är ett familjärt hotell beläget mitt i centrum i kulturstaden Falun med gångavstånd till många av sevärdheterna staden har att erbjuda.
Vandrarhem

Falu Fängelse Vandrarhem

Avstånd: 1,5 km
Falu Fängelse är idag ett spännande boende i en fängslande miljö med intern känsla. Vi erbjuder vandrarhemsboende, B&B, konferens, guidning, museum. Fängelsets närhet till Lugnets Idrottsanläggning med naturreservat inspirerar till vandring och cykling.
Hotell & pensionat

Scandic Lugnet

Avstånd: 721 meter
Från miljövänliga Scandic Lugnet promenerar du snabbt in till Faluns centrum. Du har nära till nöjen, shopping, idrott och natur med Lugnets sport- och fritidsanläggning in på knuten. På hotellet finns restaurang, lekrum, bowlinghall och relaxavdelning.
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails