Björnexkursioner - Björn & Vildmark i Orsa

Adress: Kvarnberg 122, 794 98 Orsa Visa karta

Adress: Kvarnberg 122, 794 98 Orsa

Björnexkursioner i vildmarken med biologer, besök ett björnide, leta efter färska spår och tecken, lär dig allt om björnar och björnens biologi och ta del av björnforskningen.

Maj-September: Guidade turer på Svenska (tor+ sön), engelska (tis + lör) och tyska (mån, ons + fre) kl 10–14:30. Kunskapsturism och föredrag om vilda björnars liv, seminarier, utställningar. Stugor för uthyrning.
25 års björnforskning är grunden för kunskapen. Även föredrag om de metoder som används när man fångar och radiomärker björn. Berättar också om björnforskning, björnens biologi, anatomi och fysiologi, intressanta leverne och spännande historier.

Visa mer

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Oddis öga - Annorlunda boende

Avstånd: 31,5 km
Oddis Öga ser lite ut som en flygplansdel eller ett rymdskepp inspirerat av modern rymddesign. Boende för 4 personer inkl frukost, lakan och handdukar.
Vandrarhem

Vandrarhemmet i Fredshammar, Orsa SVIF

Avstånd: 28,5 km
På vandrarhemmet i Fredshammar i Skattungbyn utanför Orsa, kan du njuta av bruset från den mäktiga Oreälven som rinner förbi alldeles nedanför de gamla byggnaderna från 1600-talet. Ni bor i de gamla kulturbyggnaderna eller i intilliggande modernare hus på gården. Här finns separat boende med enkel standard men med egen dusch och toalett i trevlig lillstuga. vi serverar ingen frukost men du har god tillgång till självhushållskök och trevliga matplatser både inne och ute.
Hotell, Stugby, Camping & Eventlogi

Tallhed Stugor & Natur

Avstånd: 26,8 km
Fint och modernt fäbodsboende utanför Orsa.
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails