Orsa Rovdjurspark

Adress: Orsa, 794 98 Orsa Visa karta

Adress: Orsa, 794 98 Orsa

Norra Europas största rovdjurspark. Polar World med världens största isbjörnsanläggning. Tigerberg med Sibiriska tigrar och en stor varganläggning. Även brunbjörn, järv, lodjur, rödräv, berguv, persiska leoparder och snöleoparder.

 

Utsikts- och informationsplatser. Café och toppstuga med servering, picknickbord under tak. Vid entrén finns Rovdjurscentrum och Designtorg Trä med utställningar samt souvenirbutik.


Med hänsyn till utvecklingen av Covid-19 (Coronaviruset) har Rovdjursparken vidtagit flertalet försiktighetsåtgärder. Bl a blir det inga publika aktiviteter eller matningar för att undvika folksamlingar. Läs mer på parkens hemsida.

Parkering vid entrén.

OBS! Sista insläpp i parken sker en timme innan stängning.

Boka nu

Visa mer

Om denna aktivitet

Öppettider
Dagligen 10.00-15.00.
Besöksadress
Orsa
Postadress
794 98 Orsa
Telefonnummer
+46 0250-462 00
Hotell, Stugby, Camping & Eventlogi

Smidgården i Fryksås

Avstånd: 1,9 km
Smidgården i Fryksås ligger högt beläget 12km norr om Orsa, i en sydsluttning med utsikt över Orsasjön och Siljan o de blå bergen. På Smidgården finns ett fäbodspa samt under turistsäsong café och restaurang. Konferenser och middagar för grupper kan ordnas på beställning.
Stugby

Fryksås Fäbodstugor - Finngården

Avstånd: 1,9 km
Stugor för självhushåll i Fäboden Fryksås, som är ett vackert, högt beläget område med storslagen utsikt och en enastående fin natur med vildmarken inpå knuten. Närhet till stort utbud av aktiviteter, vandringsleder, skidspår, liftsystem, restauranger och Björn/Rovdjurspark med bl.a. världens största isbjörnsanläggning!.
Hotell & pensionat

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Avstånd: 2,1 km
Fryksås Hotell - en upplevelse utöver det vanliga. Hotellet finns i en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer, en historisk plats 10 km utanför Orsa i Dalarna, med en hänförande utsikt över Orsasjön och Siljan.
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails