Hyr skoter på Leonarden, Lindvallen

Adress: Lindvallen, 780 67 Sälen Visa karta

Adress: Lindvallen, 780 67 Sälen

Följ med och upptäck Sälenfjällens fantastiska natur på ett skotersafari. Erfarna guider tar dig till platser du inte kommer till annat än med skoter och de häpnadsväckande vidderna får de flesta att tappa andan, nybörjare som erfaren.

Oavsett om du vill besöka några utav fjällets mysiga våffelstugor under en lugn tur eller åka lössnö med mycket hästkrafter hjälper Leonarden dig att hitta något som passar just dig. På plats får du alltid en grundlig genomgång av maskinen samt hur den förs fram på rätt sätt, detta för både din och dina medtrafikanters säkerhet.

Välj mellan tvåsitsiga touring skotrar perfekt för familjen eller snabba sportskotrar. Välj till en pulka bakom touring skotern för att få ytterligare 1-2 platser.

Kom gärna 15 minuter innan utsatt tid – glöm inte körkortet.
- I alla turer och arrangemang ingår hjälm och det finns även varmare overaller och stövlar att låna.
- Minimiålder för att köra skoter är 16 år med förarbevis för snöskoter.
- Alla priser är exklusive drivmedel

För att få köra snöskoter krävs körkort taget före 1999-12-31 Eller förarbevis för snöskoter. Utländska gäster: Det egna Landets regler som gäller.

Som utländsk förare (inom EES*) har du rätt att köra snöskoter i Sverige om du har rätten i ditt hemland. Om du inte kan visa det eller om du kommer från ett land utom EES är den enda möjligheten att ingå i en grupp inom turistnäringen eller att du har ett svenskt förarbevis. *EES-länder är medlemsländerna i EU, samt Norge, Island och Liechtenstein. I Norge gäller följande: Från 1/7 2006 ska man ha ett körkort i klass S för att få köra snöskoter.

Visa mer

Om denna aktivitet

Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

SÄL016: Sälen

Avstånd: 4,1 km
Vasaloppslogi hos privat hyresvärd i Sälen, ca 5,5 km norr om Vasaloppsstarten.
Evenemangsboende, stuga, rum m.m.

Sälenhallen grupplogi, Sälen

Avstånd: 3,5 km
Boende i Sälenhallen, Idrottshall i Sälens by, ca 5 km norr om vasaloppstarten. Masslogi på mjukt underlag (OBS! endast madrass ingår). Medtag sovsäck. Gemensam dusch/wc. Rök & Husdjursförbud!
Hotell & pensionat

Olarsgården Hotell & Restaurang

Avstånd: 1,5 km
Hos oss kan du hämta kraft inför morgondagens aktiviteter i naturen, tillfredsställa alla dina sinnen i vår välrenommerade restaurang eller slappna av i det gemensamma “vardagsrummet” framför den sprakande brasan med magisk utsikt. Här vill vi att du ska känna dig som hemma.
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails