Dala fjällfiskekort

Visa karta

I Långfjällets naturreservat och Fulufjällets nationalpark förvaltas fiskerätten av Länsstyrelsen Dalarna. För att få fiska här måste du köpa Dala fjällfiskekort. Det kan du göra online av natureit.se eller i pappersform av någon återförsäljare.

 

Här gäller Dala Fjällfiskekort:
Fulufjällets nationalpark zon III.
Drevfjällets naturreservat.
Långfjällets naturreservat (Här ingår bland annat hävlingen, dock ej den kvoterade flugfiskesträckan i Storån. Där måste ett separat fiskekort köpas).
Städjan-Nipfällets samt Vedungfjällets naturreservat.

Boka nu

Visa mer
Stugby

Särsjöstugorna, Långfjället

Avstånd: 5,3 km
Särsjöstugorna är tre fyrbäddsstugor som på sommaren i första hand uthyrs i paket med det kvoterade fiskekortet för Storån. Övrig tid hyrs de ut när Hävlingens stugvärd finns på plats.
Hotell & pensionat

Storsätra Fjällhotell

Avstånd: 7,3 km
På fyrstjärniga Storsätra Fjällhotell i Grövelsjöfjällen bor du i ombonade rum med tillgång till allt du behöver för en avkopplande fjällsemester. Den stillsamma, vänliga vildmarken som omger Storsätra Fjällhotell vid Grövelsjön lockar naturtörstande besökare året runt.
Bed & Breakfast

Byvägen 30

Avstånd: 36 km
Hos oss bor i en härlig miljö mitt i Idre by. Du har nära till Idre Fjäll, golfbana, vandring, fiske, skoterleder och allt annat fantastiskt den vackra naturen i Idre har att erbjuda.
Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails