Paket - Aktivitet


Följ med en forskare in i de vilda björnarnas rike och lär dig allt om björnens spännande liv och beteende. Björnexkursionerna är kvalitetsmärkta av Naturens Bästa! Paketet innehåller övernattning på valfritt hotell eller stuga i Orsa och en halvdags Björnexkursion i Kvarnberg, Orsa Finnmark.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. och spela på Furudals bruks golfbana. Boka greenfee och starttid. Ligger 37 km N Rättvik. Två banor 18 hål, par 72 och 6 hål Pay and Play. Skogs och parkbana.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. någonstans runt Siljan och spela på Leksands GK. Boka greenfee och starttid. När 18-hålsbanan i Leksand invigdes 1984 hade äntligen en dröm gått i uppfyllelse. Banan som ritades av den kände banarkitekten Nils Sköld, fick en fin utformning i den vackra naturen runt Limsjön.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. någonstans runt Siljan och spela på Moras GK. Boka greenfee och starttid.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. och spela på Rättviks GK. Boka greenfee och starttid. Inte ens en km från centrum ligger Rättviks GK, en 18-håls park- och skogsbana.

Boka ditt boende på hotell, stuga, B&B etc. och spela på Solleröns GK. Boka greenfee och starttid.

En spännande upplevelse fylld med experiment och bus för hela familjen, liten som stor! Experimentera tillsammans på Framtidsmuséet. Boka entré till framtidsmuséet och boende i Borlänge.

Boka ditt fiskekort till Grangärdefiske och ditt boende i samma bokning. Vi erbjuder bekvämt boende på hotell, vandrarhem eller stuga i området.Inom Fiskeområdet finns ett 50-tal sjöar och tjärnar samt ca 20 km strömmande vatten. I våra sjöar och vattendrag simmar det gädda, abborre, mört, braxen, sik, öring och regnbåge. Vi planterar ut öring, regnbåge och röding kontinuerligt under hela året.

Boka ditt boende på hotell eller vandrarhem i området runt Falun-Borlänge GK. Boka greenfee och starttid.Falun-Borlänge GK är den näst äldsta golfklubben i Dalarna. Klubben bildades 1955 och är en av de femtio äldsta i landet. Vi har under åren utvecklat vår verksamhet med inriktning på idrott för både ung och gammal.

Boka ditt boende på hotell eller vandrarhem i området runt Hagge Golf klubb. Boka greenfee och starttid.Hagge Golfklubb erbjuder en trevlig och naturskön 18 hålsbana. Servering, shop och restaurang. Hagge GK ligger mellan Ludvika och Smedjebacken vid sjön Haggen.

Boka dit boende samt greenfee på Säters GK. Naturskönt ligger hon där direkt vid sjön Ljustern, Säters golfbana. Under hela rundan ser du sjön kring dig. Golfbanan började anläggas hösten 1988 och var klar för spel i juni 1990

Boka smideskurs och boende på hotell eller vandrarhem i området runt Smedjan i Smedjebacken. Bokningsbart med start lördagar mars- maj och september-oktober.

Ett häftigt äventyr för den äventyrslystne i Tuna Hästbergs Gruva. Långt under mark och bebyggelse återfinns miltals med tunnlar som letar sig fram genom berget mellan stora, sagolika bergrum. Överallt finner man redskap och konstruktioner som lämnades kvar i djupet när gruvan lades ned. Du kan välja på två olika turer Vandringsturen eller Äventyrsturen.

Min varukorg

Kundservice

Behöver du hjälp med något eller har några frågor? Kontakta någon av våra destinationers turistbyråer.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Bokningsinformation

Externa länkar

Logo Visit Dalarna

© 2011 Visit Dalarna AB

Visit Dalarna AB, 791 83 Falun
Tel: 023-640 04
E-post: info@visitdalarna.se

logo first region
Region Dalarna loggo

EU - En investeringen för framtiden logga