Nyfiket 10 års-festival

Område: Rättvik
Arena/Plats: Rättviks Gammelgård
Kategori: Kultur och tradition, Musik och nöje
Datum: Torsdag 18 jul 2019

I år fyller Nyfiket 10 år och det vill vi fira med festival! Kom till Rättviks Gammelgård och njut av det bästa från det senaste decenniet på Nyfiket - favoritartister, dans i ladan och matmarknad med producenter från trakten.

Sedan 2009 har många ortsbor och turister druckit kaffe på tunet bland timmerhusen, kulturväxterna i rabatterna och den slående vyn över Siljan i bakgrunden. Så den 18 juli ställer vi till med 10 års-festival och samlar ihop det bästa från det senaste decenniet på Nyfiket! Det blir konserter med Ale Möller trio, Fågelvägen, Kolonien, Hazelius Hedin, Sofie Livebrant Kvartett, och dagen kommer dessutom bjuda på berättarstund i Kolarkojan, matmarknad med lokala leverantörer, guidning av Gammelgården, dans och mycket mer. Nyfikets lokala och ekologiska mat kommer finnas till försäljning, och för den som vill finns det såklart också möjlighet till dopp i Siljan eller spontanjam på gårdstunet!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Jul
Torsdag 18 jul 2019 09:00 - 23:00 Rättviks Gammelgård

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0739986473
Mobilnummer
+46 0739986473
Kontaktperson
Josefine Henman
E-post
[email protected]

Bra att veta

Prisinformation
Festivalbiljett: 250 kr (early bird 200 kr) Festivalbiljett reducerat pris (under 18/student/pensionär/arbetslös): 140 kr (early bird 120 kr) Barn 12 år och under: gratis Early Bird-biljetter finns så länge det räcker, men som längst till 31 maj. Biljetter finns på billetto.se/nyfiket fram tills dagen innan festivalen. Kvarvarande biljetter säljs i dörren.
Webbsida
http://kafenyfiket.se/index.html
Evenemangslänk
http://kafenyfiket.se/festival.html

Faciliteter och service

Regionala teman
Barn & Familj

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ