Bengans scen med Thomas Di Leva

Område: Tällberg
Kategori: Musik och nöje
Datum: Tisdag 2 jul 2019

Från 585 SEK

Upplev det spännande mötet mellan Bengan Jansson och musikekvilibristen och rymdblomman från Gävle, Thomas Di Leva. Den unika och älskade Thomas Di Leva har levererat inte mindre än 22 skivalbum och framträtt i otaliga TV och radioproduktioner. Hans texter griper tag och hans röst kan få världen att tvärstanna. Tangentekvilibristen Bengan Jansson är känd för Sverigepubliken genom sina många TV framträdanden, sina Edwall tolkningar, för att kunna spela vad som helst, hur som helst på sitt instrument och för sitt humoristiska sätt att kommunicera med sin publik. Nu, efter 30 år på varsin galax möts dessa musikens mästare i ett osannolikt och unikt samarbete. Gemensamt har de humorn, livsbetraktandet och äktheten.

Vi är oerhört stolta att här på Klockargården för första gången få presentera detta unika samarbete. Di Levas kosmiska röst och unika popsound är numera legendariskt i kultursveriges rika mylla. Hans tidlösa texter tar med enkla ord upp djupa frågeställningar såsom meningen med livet och ”Vad är frihet?”. Han sätter ord på det vi alla känner men inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med hopp.

En rekommendation, om du verkligen vill vara med på detta är att boka snabbt då vi är alldeles säkra på att biljetterna kommer att vara åtråvärda.

För medlemmar i Kulturföreningen Paraden med scenpass samt för grupper och rullstolsplatser ring Visit Dalarna 0771-62 62 62.
Insläpp från kl 20.00
90 minuter utan paus.
Middag före föreställningen kl 18-20 kan beställas via Klockargården Hotell tel 0247-50260.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Jul
Tisdag 2 jul 2019 20:30 Klockargården Hotell, Kultursalongen, Tällberg

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0247-502 60
Telefonnummer (Bokning)
+46 0771-62 62 62

Bra att veta

Prisinformation
Vuxen 585 SEK

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ