Gagnefsgalan 2018

Område: Gagnef
Arena/Plats: IOGT-lokalen i Björbo
Kategori: Teater, show, festival
Datum: Torsdag 8 mar 2018

Gagnefsgalan 2017 blev en succé och i år ska vi göra det ännu bättre!

Det är andra året Gagnefsgalan genomföres som en hyllning till både företagare, idrottsprestationer och högstadieelever. I år har de laddat upp med Annie Seel, som har kallats helt galen, men det tar hon som en komplimang. Hennes motto är "ingen minns en fegis" - man måste våga bygga en egen stege upp i karriären eller livet i stort, som att bli bästa kvinnliga mc-förare i Dakarrallyt - det mest "macho" inom motorsport. Hon har gått sin egen väg till framgång, ibland kantad av hårda motgångar.

Rotharrys står för underhållningen, värme och humor kännetecknar dessa 4 dalmasar. De har också medverkat i flera Caféprogram på tv samt legat på svensktoppen! Kvällens moderator är Lena Lagestam, som är en uppskattad inspiratör och föredragshållare. Förutom Annie och Rotharrys serveras en trerätters middag, fördrink och kaffe. Det serveras endast alkoholfria drycker. För dig som är allergiker lägger de ut info på Gagnefsgalans Facebook sida.

Välkommen på årets bästa kväll!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Mar
Torsdag 8 mar 2018 17:30 - 23:00 IOGT-lokalen i Björbo

Bra att veta

Prisinformation
595 kr + serviceavgift 40 kr per person för icke medlermmar 495 kr + serviceavgift 35 kr för medlemmar i Företagarna och besökare från föreningslivet i Gagnef med omnejd. Försäljning fram till 6 mars i mån av plats. Boka din biljett hos Visit Dalarna tfn 0771-626262. För mer information om galan se http://rotharrys.se Senaste nytt om kvällen https://www.facebook.com/gagnefsgalan

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 8 mar 2018 17:30 - 23:00 @ IOGT-lokalen i Björbo
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ