Magasinet

Tullkammaregatan 12, 79131 Falun

Magasinet är en unik och flexibel arena för konserter, event och utställningar. Och allt däremellan – från fine dining och föreläsningar till workshops och kreativa konferenser!

Magasinets strategiska läge vid Resecentrum gör det enkelt att ta sig hit med tåg, buss, taxi och bil. Tillgängligheten för funktionshindrade gäster är också mycket god. Så varmt välkommen till en riksbekant arena för samtidskultur som älskas av både artister och publik! Aktuellt program, biljetter, hotellerbjudanden med mera hittar du på hemsidan.

Kontaktinformation

Evenemang på denna arena

Falun
27 Sep 2019
Arena/Plats: Magasinet Kategori: Kultur och tradition
Tillfälle: 17:00
Konst i Kvadrats c.a. 40 medlemmar ställer ut i Magasinet, Falun 27-29/9. Välkommen till vernissage, konstfest & afterwork(servering av SMAK) m.m. fre 27/9 kl 17-21
Konstutställning-Konst-i-Kvadrat

Falun
3 Okt 2019
Arena/Plats: Magasinet Kategori: Mat
Tillfälle: 17:30
Borden står uppdukade i Magasinets mysiga bardel och Kokkonsten Matstudio lagar en smakrik buffé som kombineras med goda samtal om matens hållbarhetsfrågor, i första hand utifrån klimatpåverkan. Fokus ligger på lockande lösningar och förhoppningsv...
Mat-med-prat-om-klimat

Falun
4 Okt 2019
Arena/Plats: Magasinet Kategori: Evenemang
Tillfälle: 18:30
Välkommen till en kväll med mat och mingel, föredrag och panelsamtal! Vi undersöker familjetematiken och framförallt modersrollen. Vilka familjer och vilka mammor får vi se på scenen? Hur har mammaidealen förändrats över tid?
Teaterbar-Mamma-på-scenen-mamman-i-familjen
Visa alla föreställningar/tillfällen

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ