Lindvallen - Sälen

Lindvallen, 78067 Sälen

Lindvallen - barnfamiljens bästa vintersemester!
Välkommen till barnfamiljens bästa vintersemester och Snögubbens hemvist!
Lindvallen är uppbyggt kring de fyra centrala torgen Söderåstorget, Snötorget, Gustavtorget och Sälfjällstorget där du hittar allt från upplevelsebad på Experium till shopping på Sälfjällstorget.

Skidåkningen i Lindvallen
Här finns förutom Europas största sammanhängande barnområde med knappliftar också 57 nedfarter med varierad åkning för hela familjen.

Lindvallen bjuder på skoj och spänning för barnen i våra äventyrsområden Snögubbeborg och Spökskogen som ligger mitt i skidbacken. För dig som söker tuffare utmaningar finns brantare svarta backar samt Lindvallen Pink Park med hopp och jibbing. Bland de 54 liftarna finns fyra stolliftar med tre, fyra, sex och åtta platser som snabbt och bekvämt tar dig till toppen.

Skidsystemet är ett vidsträckt område och centrala samlingspunkter är de fyra torgen Söderåstorget, Snötorget, Gustavtorget och Sälfjällstorget. Högsta fallhöjd är 303 meter och längsta pist 2,5 km. Lindvallens skidsystem är sammanflätat med Högfjällets skidsystem via transportliftar. De två resmålen bildar tillsammans Lindvallen/Högfjällets skidområde. Ditt SkiPass gäller för både Lindvallen och Högfjället.

Kontaktinformation

Evenemang på denna arena

Lindvallen
3 Aug 2019
Arena/Plats: Lindvallen - Sälen Kategori: Tävlingar och lopp
Tillfälle:
En multisporttävling för alla.Deltagarna tävlar i lag om två i klasserna dam, herr och mix.
Aim-Challange-i-Sälen

Lindvallen
9 Aug 2019
Arena/Plats: Lindvallen - Sälen Kategori: Tävlingar och lopp
Tillfälle:
Barnens Vasalopp arrangeras i Sälen och Mora under Vasaloppets vintervecka och Vasaloppets sommarvecka. Det är gratis att delta i loppet och alla barn får medalj efter målgång.
Vasaloppet-Barnens-Vasalopp-cykel

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ