Musik i sommarkväll - Duo ELBA

Område: Furudal
Ore kyrka, Vikgatan 33, 790 70 Furudal (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Musik & nöje
Datum: Torsdag 1 jul 2021

Duo ELBA består av klarinettisterna Ella Kjellberg och Ebba Eriksson. Till vardags studerar de båda på musikhögskolan i Malmö och har sedan 2019 musicerat flitigt ihop. Under sommaren bjuder ELBA på ett blandat program med utgångspunkt i standardrepertoaren för två klarinetter, med några nedslag i både det somriga och det kärva.

Covid-19. Sitt på anvisad plats. Sällskap om max 4 personer får sitta tillsammans. Håll avstånd vid in- och utgång. Stanna hemma om du har förkylningssymptom.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Jul
Torsdag 1 jul 2021 19:00  

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Fri entré, kollekt
Bed & Breakfast

Supermåne - Annorlunda boende

Avstånd: 5,9 km
En upplevelse på landsbygden – Mer än en övernattning. Bo i en " Supermåne" bland trädkronorna. En annorlunda upplevelse. 2-3 personer inkl. frukost.
Bed & Breakfast

The Mangévie B&B och lägenheter, Furudal

Avstånd: 1,9 km
Värdarna välkomnar er till denna gamla skola som nyligen har renoverats och har flera nyrenoverade lägenheter. Utforska en av de vackraste regionerna i Sverige medan du bor i en av de mysiga lägenheterna. Upplev allt vad Dalarna har att erbjuda. Trädgård med flera mindre djur och sommarkafé (sommartid öppet 11-15).
Stugby

Näsets Marcusgård, Näset Furudal

Avstånd: 5,9 km
En upplevelse på landsbygden – Mer än en övernattning. Näsets Marcusgård erbjuder olika och annorlunda upplevelser vid övernattning. Bo i trädkoja eller i en lyxig lägenhet.

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails