Ape summer quest 2021

Område: Falun
Arena/Plats:
Kategori: Sport & friluftsliv

Häng med monkeybusiness klättring & sportklubb Falun och Mono Loco in i vildmarken!

Sommaren 2021 ger vi oss ut på äventyr i vildmarken, närmare bestämt till Rogens naturreservat, även känt somen del av Gränslandet! Denna unika plats på gränsen till Norska Femundsmarka erbjuder storslagna vidder, höga fjäll och en unik vildmark.

Under 5 dagar och fyra nätter kommer ni att navigera med karta och kompass till fots och med kanot genom landskapet, ibland behöver ni bära kanoterna mellan sjösystem, ibland över ett berg eller stora våtmarker. Inget hinder är för stort! När energin tryter eller när ni blir trötta slår vi läger och lagar mat på stormkök, nätterna spenderar vi i tält eller kanske under bar himmel om vädret tillåter. Säkerheten är en stor del vårt arbete och ofta är det naturen som sätter gränserna för vad som är genomförbart. De fjälledarutbildade guiderna besitter stor erfarenhet från området i Rogen och många års erfarenhet av vistelse och guidning i Svenska och Norska fjäll.


Detta äventyr är en unik chans att få uppleva en av dom få svenska vildmarker som fortfarande kan betraktas som öde. Vet du inte hur tystnad låter kommer du att få uppleva det under dessa dagar, vet du inte hur trötthet känns kommer du få känna det på riktigt, vi kommer vara helt utlämnade till oss själva och vår fysiska förmåga att flytta oss framåt över sjöar, vattendrag, berg, myrar och skogar. Utmana dig själv och få en upplevelser du aldrig kommer att ångra!

När du bokar resan kommer du bli en del i ett gäng på max 15 äventyrssugna deltagare. Innan avresan kommer vi att träffas under en heldag för att gå igenom resan dag för dag, träna på att hantera ett stormkök och mycket mer. Allt detta för att alla deltagare ska var förbereda på att utmana sig själva.

I priset ingår Mat och all utrustning förutom; egen sovsäck, liggunderlag och privata kläder. Ni kommer även att få en obligatorisk packlista som ni måste följa för att vi ska kunna garantera säkerhet och komfort. Transport står man för själv till Mora där vi kommer att möta upp alla deltagare innan avfärd mot vägs ände.

När vi lämnar av dig i Mora efter fem dagars äventyr kommer du vara fullmatad med nya kunskaper och upplevelser. Du kanske till och med är redo för ett eget äventyr?

Kontaktinformation

Kontaktperson
Micke
E-post
info@monoloco.se

Bra att veta

Prisinformation
6000 SEK.
Åldersgräns
Åldersgräns 10
Webbsida
http://www.monoloco.se
Evenemangslänk
https://monoloco.se/pages/apes-summer-quest-2021


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails