Frigörande andning

Område: Stjärnsund
Arena/Plats: Fridhem, Stjärnsund
Kategori: Föreläsning, kurs

Alla kommer in i denna värld med att andas In och alla lämnar denna värld med att andas ut. Frigörande Andning/Rebirthing är det mest naturliga som människor gör. En behöver andas för att överleva. Det är något man gör 24/7 trehundrasextiofem dagar om året. Silje som är värd gick andningspedagog-utbildning 2011-2012 i Australien och har hållit i hundratals av andningscirklar värden runt. Hon ger också privata en mot en frigörande andnings sessioner.

För den som inte har upplevt frigörande andning tidigare: Detta är inte en workshop där en lär sig hur en andas. Det kommer att hållas ett tryggt och kärleksfullt utrymme och en vill lära sig en speciell typ av andningsmönster som gör att en kan gå djupare in i en själv, ens undermedvetna och ens nervsystem.
Varför? För att släppa gamla begränsande berättelser som håller en fast, gamla undertryckta känslor som vid en tid inte har blivit kända och uttryckta, hjälpa att skapa lugn & känna in tidigare erfarenheter,
ansluta till ens härkomst, befria kroppen från gammal spänning och så mycket mer.
Andningsarbeten är djupgående! Detta är ett sätt att träffa ens egen interna helare.
En är större än vad en har blivit lärd att tro. En kan läka en själv med ens egna andetag. Denna workshop är ett bra tillfälle att göra det!
Frigörande andning är en resa inåt, det handlar också om en resa utåt - en resa i världen, att ta plats i den, leva kreativt. Det är en resa mot att känna sig själv, mot en känsla av tillhörighet.
Ta med en vattenflaska och nåt å äta på till efteråt.
Bäst att inte äta mycket innan.
Evenemanget kommer hållas inom covid-restriktioner på högst 8 personer, avstånd hålls och delta endast om du är symptomfri.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Jun
Onsdag 23 jun 2021 17:00 - 18:30 Fridhem, Stjärnsund
30 Jun
Onsdag 30 jun 2021 17:00 - 18:30 Fridhem, Stjärnsund
7 Jul
Onsdag 7 jul 2021 17:00 - 18:30 Fridhem, Stjärnsund
14 Jul
Onsdag 14 jul 2021 17:00 - 18:30 Fridhem, Stjärnsund

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 073- 042 57 27
E-post
siljeulvine@gmail.com

Bra att veta

Prisinformation
Vuxen 400 SEK, Student 250 SEK, Arbetslös 150 SEK.
Hotell & pensionat

Långshyttans Brukshotell

Avstånd: 9,4 km
Hotellet ligger vacker beläget i en grönskande engelsk park med handgrävda kanaler mitt i en levande bruksort med fina cykel-och vandringsleder inpå knuten. Maten som serveras i restaurangen lagas av noga utvalda råvaror från lokal producenter i så hög grad som möjligt.
Stugby

Stjärnsundsvärden

Avstånd: 5,8 km
Liten mysig stuga vid sjön Skysslingens strand där du kan låta tiden stanna och med gott samvete stänga av mobilen, för här finns varken el eller rinnande vatten. Däremot en ljuvlig utsikt över sjön som kan utforskas med stugans tillhörande båt och kanot. Från Skysslingen kan du ro eller paddla vidare ut i sjön Grycken där det finns flera små holmar att utforska. Vill du vandra eller cykla finns bland annat pråmleden precis utanför stugknuten.
Bed & Breakfast

Anne-Ro

Avstånd: 7,4 km
Sommaridyll med sjö, kohagar, smultronställen och "mormors kök". Här hittar du en miljö som du kanske känner igen från din barndom. Bastu, med panoramautsikt vid sjön.

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails