Sommarmusik i Skattunge kyrka

Område: Orsa
Arena/Plats: Skattunge Kyrka, Orsa
Kategori: Musik & nöje
Datum: Tisdag 11 aug 2020

Clara Heinemann & Lotta Pettersson Van den Poel. Programmet fokuseras på svenskt bl a N. Lindberg, Wilhelm P-B. Ny musik av Staffan Lundén-Welden och musik av tonsättarinnorna Elfrida André, Skaila Kanga och Emmy LIndström.
Fri entré – kollekt. Kyrkan öppnar kl 18.30. OBS! begränsat antal platser pg a regeringens beslut gällande corona.

Med andra ord bekanta tongångar blandat med fantasieggande nutida stycken samt lite klassisk värme! Clara Heinemann-hela Dalarnas harpist! Verksam som frilansande musiker i Symfoniorkestrar, kyrkomusiken och med kammarmusikaliska program. Undervisar en handfull små harpister.Lotta Pettersson Van den Poel- Jobbar både i Stockholms läns Blåsarsymfoniker
och i Västerås sinfonietta! Dessutom sedan tio år tillbaka i Duo med Clara, senast i barnföreställningen "Surr!" som turnerat i Musik i Dalarnas regi.
Med andra ord lite bekanta tongångar blandat med fantasieggande nutida stycken samt lite klassisk värme! Clara Heinemann-hela Dalarnas harpist! Verksam som frilansande musiker i Symfoniorkestrar, kyrkomusiken och med kammarmusikaliska program. Undervisar en handfull små harpister.Lotta Pettersson Van den Poel- Jobbar både i Stockholms läns Blåsarsymfoniker
och i Västerås sinfonietta! Dessutom sedan tio år tillbaka i Duo med Clara, senast i barnföreställningen "Surr!" som turnerat i Musik i Dalarnas regi.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Aug
Tisdag 11 aug 2020 19:00 Skattunge Kyrka, Orsa

Bra att veta

Prisinformation
Fri entré - kollekt.
Webbsida
http://www.svenskakyrkan.se

Faciliteter och service

Regionala teman
Kyrkligt
Bed & Breakfast

Oddis öga - Annorlunda boende

Avstånd: 13,6 km
Oddis Öga ser lite ut som en flygplansdel eller ett rymdskepp inspirerat av modern rymddesign. Boende för 4 personer inkl frukost, lakan och handdukar.
Hotell, Stugby, Camping & Eventlogi

Tallhed Stugor & Natur

Avstånd: 8,8 km
Fint och modernt fäbodsboende utanför Orsa.
Vandrarhem

Vandrarhemmet i Fredshammar, Orsa SVIF

Avstånd: 5 km
På vandrarhemmet i Fredshammar i Skattungbyn utanför Orsa, kan du njuta av bruset från den mäktiga Oreälven som rinner förbi alldeles nedanför de gamla byggnaderna från 1600-talet. Ni bor i de gamla kulturbyggnaderna eller i intilliggande modernare hus på gården. Här finns separat boende med enkel standard men med egen dusch och toalett i trevlig lillstuga. vi serverar ingen frukost men du har god tillgång till självhushållskök och trevliga matplatser både inne och ute.

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails