STF - Glaningen runt

Område: Ludvika
Arena/Plats: Björnhyttan
Kategori: Sport & friluftsliv
Datum: Söndag 20 sep 2020

Återigen blir det vandring runt Glaningen i Blötberget, en sträcka på ca 7 km där oländig terräng förekommer vid ett kort parti men mest går vandringen på cykelbana, grusväg och stigar.

Samåkning från Sporthallen, Ludvika, kl 9:45. Samling vid cykelbanan vid forna Björnhyttans station i norra änden av Glaningen.

Medtag matsäck.
Alla är välkomna!

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 073-0966606
Kontaktperson
Stewe Larsson
E-post
stfdalabergslagen@stfturist.se

Bra att veta

Faciliteter och service

Regionala teman
Barn & Familj
Hotell & pensionat

Disponentparken i Grängesberg

Avstånd: 5,1 km
Disponentparken i Grängesberg med anor från 1896 är idag en välbesökt kulturpark och ett populärt utflyktsmål för både stora och små. Vi erbjuder boende i Disponetvillans Bed & Breakfast, växthus, rhododendrondal och en vacker lindallé. Vid växthusen har vi under säsong försäljning av sommarblommor och perenner.
Hotell & pensionat

Best Western Grand Hotel Elektra

Avstånd: 10,3 km
Välkommen till Ludvikas största hotell och stadens enda fullserviceanläggning som har 4 stjärnor. Vi har en populär restaurang "Bistron" samt vår bar "LOBBYN" som är en mötesplats för våra gäster likväl som för lokalbefolkningen. Centralt i Ludvika.
Bed & Breakfast

Atelje Vävglädje Butik, Bed & Breakfast

Avstånd: 10,6 km
Välkommen till Ateljé Vävglädje Butik, Bed & Breakfast. I centrala Sunnansjö två mil nv. om Ludvika, nära till Dan Anderssons hemtrakter och Finnmarken. Vi erbjuder boende i 3 hemtrevliga och ljusa rum med totalt 7 bäddar.

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails