Frukostföreläsning - Så möter ditt företag en hållbar framtid

Område: Leksand centralt
Arena/Plats: Leksands Sparbank
Kategori: Föreläsning, kurs
Datum: Tisdag 10 mar 2020

Varmt välkommen till en inspirationsföreläsning kring vad hållbart företagande innebär. Föreläsningen är del av Leksands Näringslivsvecka och vänder sig till dig som vill veta hur du kan arbeta mer hållbart i din verksamhet och varför det lönar sig. Plats: Leksands Sparbank, Sparbanksgatan 1 i Leksand.

Genom ett strategiskt hållbarhetsarbete får du bättre förutsättningar till ökad vinst för ditt företag men också - för samhället, människor och miljö. Du ser till att ditt företag fortsätter vara relevant och konkurrenskraftigt när omvärld och kunder ställer nya krav. På köpet blir du del av en positiv samhällsutveckling och får ett starkare varumärke som dessutom gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare.

På frukostseminariumet berättar Anna Torsgården och Frida Vikström från Dalarna Science Park mer om detta och hur man går från FN:s globala vision till praktisk handling.

Sparbanken bjuder på frukostsmörgås och kaffe.

Föreläsningen arrangeras som en del av Näringslivsveckan i Leksands Kommun och är ett samarbete mellan Leksands Sparbank och Dalarna Science Park. Den är också ett smakprov av Dalarna Science Park on Tour.

Föreläsningen äger rum på Leksands Sparbank i Leksand, är kostnadsfri och öppen för alla men riktar sig främst mot företagare.

Anmäl dig så snart som möjligt via länk i eventkalendern på vår hemsida: www.leksandssparbank.se eller genom att ringa vårt kundcenter på 0247-886 00. Antalet platser är begränsat.

Varmt välkommen!

Psst. Bjud gärna in vänner/företagare till eventet som du tror kan vara intresserade.

-------

Om Leksands Sparbank: Leksands Sparbanks långsiktiga mål är att verka för en hållbar och levande Siljansbygd. Vi har huvudkontoret vid Siljan och är en fristående sparbank utan aktieägare, istället återinvesteras vår vinst i bygden. På Leksands Sparbank arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor, förutom att minimera bankens miljöpåverkan arbetar vi även med ekonomisk och social hållbarhet.

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete på www.leksandssparbank.se/om-oss/hallbarhet

Om Dalarna Science Park: Dalarna Science Park är innovationsarenan som stödjer utveckling av talangfulla människor och företag med ambitioner. Där nya idéer och erfarenheter möts, skapas innovativt företagande och hållbar utveckling. Dalarna Science Park får människor att tänka nytt, skapa och utvecklas genom motiverande möten, inspirerande miljöer, effektiva processer och värdefulla nätverk. Läs mer här: www.dalarnasciencepark.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Mar
Tisdag 10 mar 2020 08:00 - 09:15 Leksands Sparbank

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0247-886 00
Telefonnummer (Bokning)
+46 0247-886 00
E-post
info@leksandssparbank.se

Bra att veta

Prisinformation
Kostnadsfritt
Webbsida
http://www.leksandssparbank.se
Evenemangslänk
https://www.facebook.com/events/537185016894201/

Faciliteter och service

Speciella behov
Handikapptoalett Handikappvänligt  

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-02-19 18:30:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails