Ledarskapsdagen

Område: Ludvika
Arena/Plats: Folkets Hus, Ludvika
Kategori: Föreläsning, kurs
Datum: Torsdag 5 mar 2020

Årets ledarskapsdag med noggrant utvalda inspirationstalare sätter fokus på ledarskapet för människan, utvecklingen och samhället. 2020 års ledarskapsdag arrangeras i ny regi av Dalarna Business och passar dig som vill ha inspiration, kunskap och ett ”större tänk” för att ta dig och din omgivning framåt i vår föränderliga värld.

Leo Razzak – Mångfald, inkludering och möjligheter
Leo Razzak berättar om sina erfarenheter från en tuff uppväxt i olika Stockholmsförorter. Han beskriver möjligheterna för arbetsmarknaden att dra nytta av den mångfald och integration som finns tillgänglig i dagens samhälle. Leo engagerar, underhåller och har en unik förmåga att kommunicera med sin publik.

Jenny Hedlund – Att bygga ett lag med individen i centrum
Jenny Hedlund har en bred erfarenhet av lagbygge från sina meriter som innebandyspelare på elitnivå i 13 år och som assisterande förbundskapten/team manager åt damlandslaget i innebandy. Hon har totalt 5 VM guld som spelare och ledare.
Jenny delar med sig av sina erfarenheter kring beteenden, att bygga teamkänsla, skapa samarbeten samt att det är allas ansvar att bygga en god arbetsmiljö.

Shahrzad Kiavash – Att sätta mål och förverkliga dem
Shahrzad Kiavash, nominerad till årets talare 2019, hade precis inlett sin karriär när hon drabbades av en mycket allvarlig blodförgiftning och tvingades amputera båda sina underben. Hon överlevde mirakulöst nog och sommaren 2015 genomförde hon mot alla odds ett triathlon med proteser. Kom och låt dig inspireras av Shahrzad som berättar om sina erfarenheter kring att sätta upp mål, sträva mot dem och att dessutom nå dem. Du kommer att få lyssna till en stark berättelse och vi lovar att ingen kommer att gå från föreläsningen oberörd.

PROGRAM 5 MARS
11.30 Mingellunch och nätverkande
12.45 Seminarier
17.00 Avslut

Moderator: Peter Karlsson, Norkay AB

Arr: Dalarna Business

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Mar
Torsdag 5 mar 2020 09:30 - 17:00 Folkets Hus, Ludvika

Bra att veta

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails