Falu Jazzklubb - A womans vioce

Område: Falun
Arena/Plats: Gamla Elverket
Kategori: Musik & nöje
Datum: Torsdag 12 mar 2020

Vivian Buczek, vocal och Martin Sjöstedt, piano & bas.

”Dynamisk, närvarande och spontan”. Så beskriver hon sig själv, Vivian Buczek. Hyllad i Sverige såväl som utomlands som en vokalist som äger scenen och behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an.

Martin Sjöstedt är en av Sveriges främsta och oslagbara musiker och arrangörer, som behärskar både pianot och basen lika mästerligt.

Vivian och Martin fann varandra musikaliskt 2013 och deras regelbundna samarbete har resulterat i tre album, varav det senaste är ”A Woman’s Voice” med Norrbotten Big Band. Allt arrangerat av Martin Sjöstedt vid pianot.

Vivian och Martin kommer att bjuda på en exklusiv duo-konsert bestående av Vivians sång ackompanjerad av Martins både bas- och pianospel, där de summerar musik som de spelat genom åren bestående av väl utvalda standards varvat med originalkompositioner.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Mar
Torsdag 12 mar 2020 19:00 Gamla Elverket

Bra att veta

Prisinformation
Medlem: 150 SEK för samtliga konserter Ej medlem: 200 SEK för samtliga konserter Ungdom upp till 25 år: Normalt alltid fri entré
Webbsida
http://www.falujazz.se

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails