Dalarnas Solmässa

Område: Borlänge
Arena/Plats: Galaxen
Kategori: Mässa & marknad
Datum: Onsdag 4 mar 2020

En mötesplats för den nya energiproducenten. Att skapa sin egen energi på sitt eget tak blir allt mer självklart för både villaägaren, BRFen och företaget. Dalarnas Solmässa är en mötesplats där villaägare, BRFer och mindre företag kan samla information och göra affärer för att bygga sitt eget energisystem.

Besökaren kan ta del av föreläsningar, erbjudanden och information om värmeproduktion, elproduktion, batterilager, elbilsladdning och elbilar.

Mässan kommer att hållas under eftermiddagen och kvällen den 4 mars i Galaxen, Borlänge. Eftermiddagens föreläsningar kommer vara riktade till dig som har ett lite större tak, är installatör eller har upphandlingsansvar. Kvällen kommer att vara mer anpassad för privatpersoner.

Den regionala mötesplatsen. Mässan anordnas i samarbete mellan Länsstyrelsen Dalarna, Högskolan Dalarna och Region Dalarna. Finansieringen för genomförandet kommer från arrangörerna och från det två EU programmen Interreg Sverige-Norge och Interreg Baltic Sea Region.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Mar
Onsdag 4 mar 2020 13:00 - 20:00 Galaxen

Bra att veta

Prisinformation
Fri Entré
Webbsida
https://solmassadalarna.com/

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails