Barn är inte på ett visst sätt, de blir på ett visst sätt

Område: Mora
Kategori: Föreläsning, kurs
Datum: Onsdag 12 feb 2020

Barn är inte på ett visst sätt, de blir på ett visst sätt - en föreläsning för dig som vill veta vad du kan göra för att få ett bättre samspel med barn.

En nyskriven och fristående fortsättning på "Barn beter sig bra, om de kan... " där låg fokus på hur vi vuxna kan förstå barns beteende. Det här är en helt ny föreläsning som visar hur du kan göra för att få till ett bättre samspel och påverka barns beteende samtidigt som du får möjlighet att stärka eran relation.

Föreläsningen bygger på lösningsinriktad pedagogik som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar - en positiv förändring för barnet, familjen och barngruppen.

För vem? Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Vid faktura kontakta: evalenafaktura@icloud.com och få 50 rabatt för personal inom barnomsorg och skola (250 kr/per person)

Du kan hitta mer info om Eva-Lena som föreläser: https://evalenalarsdotter.se
Hon är förskolläraren som blev familjehemsmamma under nio år och började utbilda sig vidare vidare år efter år. Numera arbetar hon med föreläsning och utbildningsdagar, handledning enskilt och i grupp samt föräldrautbildningar.

Hennes övriga utbildningar: Magister i Barn- och Ungdomsvetenskap. Utbildad inom systemteori, lösningsfokuserad metodik för barn och ungdomar samt det salutogena synsättet. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning, separationsbaserade symtom och mognadsprocesserna genom Dr Gordon Neufeld, Kanadas främste barn- och ungdomspsykolog med ett utvecklingsvetenskapligt perspektiv. Seminarie- och Familjehandledarutbildning med Jesper Juul och Family-Lab. Flera kurser på Stockholms Universitet med inriktning mot Barn- och Ungdomar i svåra livssituationer.

Sagt om Eva-Lena som föreläsare:

”Otroligt bra föreläsning, jag önskar att varit på den tidigare! Du är superbra föreläsare, du får publiken att lyssna aktivt hela tiden. Massor med verktyg i mitt föräldraskap, jag har fått så otroligt mycket att tänka på.”
Elinore, undersköterska, Leksand

”Älskar din scennärvaro. Man blir glad och pigg! Kvällen har gett en bra tankeställare och jag är väldigt nöjd.”
Wendela, pedagog, Lund

”Du uttrycker och förklarar dig lätt och tydligt. Fortsätt så, du är så bra. Vissa saker använder jag redan, men mycket annat tar jag med mig.”
Sarmad, Taxichaufför; Jönköping

”Du får en att tänka på ett annat sätt, utifrån barnen. Du är positiv och väldigt duktig på att förklara. Tack för en bra föreläsning, du gjorde ett toppenjobb.”
Nikith, barnskötare, Sala

”Motiverande, upplyftande, naturlig. Det märks att du brinner för att få lära ut. Vi har med oss det mesta, har också lärt oss själva som vuxna hur vi kan (fungera) bättre, agera.”
Anna & TorIvar, Mora

”Din styrka är kunskapen att du förklarar så man verkligen förstår genom att ge tydliga exempel både från egna erfarenheter i olika scenarier. Inspirerande och bra rakt igenom!”
Anna, lärarstudent, Skövde

”Föreläsningen var riktigt bra! Jag har alltid haft svårt för ”fackspråk” och ännu värre att lyssna på det, men du pratade och uttryckte dig på ett sätt som fängslade mig och direkt väldigt enkel att förstå!”
Kicki, säljare, Kiruna

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
12 Feb
Onsdag 12 feb 2020 18:00 - 21:00 Mora Folkhögskola Skeriol

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 070-509 87 83
Kontaktperson
Eva-Lena Larsdotter
E-post
evalenafaktura@icloud.com

Bra att veta

Prisinformation
Kostnad: 200 - 300 förköp eller kontant, swish eller faktura. Förköpsrabatt finns via biljettlänk.
Webbsida
https://billetto.se/e/mora-barn-ar-inte-pa-ett-visst-satt-de-blir-pa-ett-visst-satt-biljetter-401215/
Evenemangslänk
https://billetto.se/e/mora-barn-ar-inte-pa-ett-visst-satt-de-blir-pa-ett-visst-satt-biljetter-401215/

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails