RÅNDA

Område: Rättvik
Kategori: Musik och nöje
Datum: Torsdag 11 jul 2019

Med flera miljoner plays på digitala plattformar, nomineringar, priser och hundratals framträdanden i ryggen – från Israel och Palestina till Dalarna – har RÅNDA visat sig vara en kraft att räkna med, både på hemmaplan och internationellt.

Med fiol, dragspel och banjo får du smaka på gruppens folkliga bakgrund som tillsammans med trummor, gitarr och bas lekfullt och ärligt skapar ett modernt sound: “En instrumentell och stundvis femstämmig ljudupplevelse som sömlöst knyter ihop då- och nutid till något helt unikt.”

Fröet till RÅNDA planterades i Rättvik 2012 av fyra vänner. Sedan dess har deras gemensamma passion för musikskapande varit växtkraften bakom både bandets storlek och dess många framgångar. Med succécovern av Roxettes “It must have been love” tar RÅNDA stora kliv mot en ljus framtid. Nu återvänder de till sina hemtrakter för att spela på Nyfiket – och för att fylla på inspirationen som bara en varm sommardag i Dalarna kan erbjuda!

Konserten äger rum inomhus under Sturladus mäktiga bjälkar och miljön på Gammelgården är en upplevelse i sig. Smörgåsar, hembakat fika, glass och kaffe finns till försäljning i kaféet (som stänger kl 17).

Sommarens evenemang på Nyfiket är möjliga tack vare Folkmusikens hus, Kulturrådet, Rättviks kommun, Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Folk You, Studiefrämjandet, Musik vid Siljan och Rättviks hembygdsförening.

Förköp via Billetto.se. Biljettförsäljningen online stänger fyra timmar innan konserten. Ett begränsat antal biljetter finns att köpa på plats två timmar innan konserten börjar.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Jul
Torsdag 11 jul 2019 16:00 - 18:00 Nyfiket, Rättviks Gammelgård

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 073-998 64 73
Kontaktperson
Josefine Henman
E-post
[email protected]

Bra att veta

Prisinformation
Ordinarie pris: 120 SEK Reducerat pris: 80 SEK Gratis under 12 år
Webbsida
http://kafenyfiket.se/
Evenemangslänk
https://www.facebook.com/events/476346959803843/

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ