Familjedag med barnföreställningen Lilla trollet Srutt

Område: Rättvik
Arena/Plats: Rättviks Gammelgård
Kategori: Teater, föreställning, festival
Datum: Torsdag 27 jun 2019

Ta med hela familjen till Nyfiket och en dag full av skogsväsen och spännande aktiviteter! Från kl 12 utlovas bland annat fiske i trollsjön, pyssel och lekar - och allt avslutas på bästa sätt med föreställningen Lilla trollet Skrutt kl 14, med Alva Granström och Magdalena Eriksson.

Om föreställningen:
Lilla trollet Skrutt får alltid höra att hon är för liten. Men om hon kunde berätta för de andra trollen att hon träffat människor kanske de inte längre skulle tycka att hon är så liten? Om nu människor finns på riktigt. Skrutt ger sig ut på ett hisnande äventyr där hon får möta stora, märkliga djur, hoppa över farliga vattendrag och besöka en riktig människoby!

Tal, rörelse, sång och musik vävs samman till ett uttrycksfullt berättande som tar med barnen på ett spännande äventyr i sagans värld. Musik och berättande av Alva Granström och Magdalena Eriksson, båda utbildade vid Kungliga musikhögskolan.

Föreställningen äger rum inomhus under Sturladus mäktiga bjälkar och miljön på Gammelgården är en upplevelse i sig. Smörgåsar, hembakat fika, glass och kaffe finns till försäljning i kaféet.
Sommarens evenemang på Nyfiket är möjliga tack vare Folkmusikens hus, Kulturrådet, Rättviks kommun, Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Folk You, Studiefrämjandet, Musik vid Siljan och Rättviks hembygdsförening.

Biljetter via billetto.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Jun
Torsdag 27 jun 2019 12:00 - 15:00 Rättviks Gammelgård

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 073-998 64 73
Kontaktperson
Josefine Henman
E-post
[email protected]

Bra att veta

Prisinformation
Ordinarie pris: 80 SEK Gratis under 12 SEK OBS: Biljettförsäljningen online stänger fyra timmar innan konserten. Ett begränsat antal biljetter finns att köpa på plats två timmar innan konserten börjar.
Webbsida
http://kafenyfiket.se/
Evenemangslänk
https://www.facebook.com/events/402306500362139/

Faciliteter och service

Regionala teman
Barn & Familj

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ