Blodomloppet Borlänge - på distans

Område: Borlänge
Arena/Plats: Maserhallen
Kategori: Tävlingar & lopp
Datum: Onsdag 26 aug 2020

Välkommen till Blodomloppet i Borlänge 2020 – på distans!

Blodomloppet är ett av årets viktigaste event för att rekrytera nya blodgivare i Sverige. I år genomförs Blodomloppet på ett lite annorlunda vis – på distans! Syftet är fortfarande detsamma, att genom hälsa och motion uppmärksamma vikten av den livsviktiga blodgivningen.

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till Sportfältet/Maserhallen i Borlänge. Distanserna är 5 eller 10 km löpning alternativt 5 km promenad. Alla kan vara med, vare sig man är blodgivare eller ej!

Anmälan till årets lopp öppnar direkt efter nyår och även 2019 blir det boka tidigt rabatt fram till 17/2.
Anmälan sker genom arrangörens hemsida.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Aug
Onsdag 26 aug 2020 17:00 Maserhallen

Kontaktinformation

Bra att veta

Bed & Breakfast

Turistlägenheter, Vandrarhem, Borlänge

Avstånd: 493 meter
Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist, familj eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.
Vandrarhem

Borlänge Vandrarhem

Avstånd: 495 meter
Välkommen hem till oss! Här bor du i trivsamma lägenheter i hemmiljö. Hyr ett rum eller en egen lägenhet. Passande för dig i tjänsten, som turist eller för idrottsgruppen. Servicenivån väljer du själv. Vi har frukostbuffé varje morgon med ett flertal kravprodukter eller så kan du tillaga din egen frukost i våra välutrustade kök.
Hotell & pensionat

Quality Hotel Galaxen

Avstånd: 1,1 km
Beläget mitt i centrala Borlänge med gångavstånd till buss- och tågstation. Hotellet har 127 trevliga rum, de flesta nyrenoverade. Inom anläggningen finns flera restauranger, en bar och ett framtidsmuseum.

I närheten avBoka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-07-15 13:41:34, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails