Café och bageri i Malung-Sälen, Dalarna - 14 träffar

Cafét vid Gustavsbacken

Område: Lindvallen  Karta

Café och bageri Nu har vi skapat ännu bättre förutsättningar för att bota akuta sockersvackor genom att bygga om och bygga ut vårt kök på caféet. Här finns fika, grymma burgare, soppa och lättr...

Damerna på Storholen

Område: Torgås-Kläppen  Karta

Café och bageri, Gårdsbutiker I Lima bakas tunnbröd, surdeg, stomp och bullar. 1994 köpte Damerna på Storholen gården Storholen som ligger i Lima socken i Malung-Sälens kommun.

Fjällbagarn

Område: Lindvallen  Karta

Café och bageri Vid foten av Gustavbacken, i samma hus som Gustav Grill & Bar finns Fjällbagarn, ett riktigt bageri och café i Sälen!

Fresans konditori

Område: Malung  Karta

Café och bageri Trevligt ställe med utsökt kaffe och goda bakverk! Du kan även beställa lättare maträtter.

Joängets Fjällgård

Område: Hundfjället  Karta

Café och bageri Kom och njut av 'Sälens godaste våfflor' med sylt och grädde, toast eller rykande het gulaschsoppa, en kopp varm choklad gjord på riktig mjölk, kaffe, te eller varför inte en go...

Järnvägscafé

Område: Malung  Karta

Café och bageri Caféet inryms i väntsalen på Malungs järnvägsstation där fina gamla detaljer från järnvägens storhetstid finns bevarade. Här serveras kaffe, te och choklad, hembakt bröd, toast...

Lindalens Fäbod

Område: Tandådalen  Karta

Fäbodar, Café och bageri Vi kan erbjuda lugn och ro, härliga våfflor med hjortronsylt med hett starkt kaffe till. Du hittar oss längs med skidspåret "Kalven runt".

Restaurang Sixten Jernbergs

Område: Lima  Karta

Restaurang, Café och bageri Restaurang Sixten Jernberg ligger i Sixten Jernbergs museum i byn Limedsforsen, beläget alldeles intill Västerdalälven. I vår stora ljusa matsal kan du i lugn och ro sitta och n...

Storfjällsgraven

Område: Högfjället  Karta

Restaurang, Café och bageri Omgiven av vita fjäll och magnifik utsikt ligger Storfjällsgravens fjällstuga och servering. Hit färdas du med turskidor, hundspann eller skoter.

Sälens Bageri & Konditori, Bullan´s

Område: Sälen By  Karta

Restaurang, Café och bageri Under dryga 15 år har Bageri Bullan i Sälens By satt standarden för hur ett kvalitetsbageri ska fungera.

Trollens uteserveringar

Område: Hundfjället  Karta

Café och bageri I matparadiset Hundfjället finns en mängd platser att äta sig mätt på - mitt i backen, med eller utan skidor.

Trollens Våffelstuga

Område: Hundfjället  Karta

Café och bageri Trollens Våffelstuga hittar du i Trollens Fäbod.Här finns mysiga sittplatser inomhus och en veranda att njuta på i solen!

Wayne´s Coffee, Lindvallen

Område: Lindvallen  Karta

Café och bageri Här njuter du av kvalitetskaffe tillsammans med bakverk, smörgåsar, fruktsallader och andra läckerheter. Ta en snabb take away-kaffe eller njut av lugnet i våra sköna cafémiljö.

Ylvas våffelstuga

Område: Lindvallen  Karta

Café och bageri På Ylvas våffelstuga mitt i Gustavbacken, serverar vi goda våfflor med en mängd olika tillbehör. Här kan du både sitta inne eller ute på vår veranda!

Förfina din sökning

Fritextsökning
Område

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ