Fiskeupplevelser i Sälen

Adress: Sälens by, 780 67 Sälen Visa karta

Adress: Sälens by, 780 67 Sälen

Transtrands fiskevårdsområde omfattar 6,500 ha vatten fördelat på 20-talet sjöar, tjärnar och 190 km strömmande vatten, det ger goda möjligheter till omväxlande fiske. Ädelfiske finns i de flesta vatten. Fuluälven och Görälven räknas till ett av de främsta flugfiskevatten i Sverige när det gäller harr och öring. Transtrands fiskevårdsförening planterar ut 8,000- 10,000 kg ädelfisk så som röding, öring och regnbåge varje sommar i ett 10-tal tjänar. Det ger goda möjligheter även för den oerfarne fiskaren att fånga ädelfisk till middagen. i området satsat det även stor på fiske för rörelsehindrade.

Put & Take
Mornäsdammen
Kläppen Camping

Fiske tips!
Versjön Här finns båt finns att hyra
Hälla naturreservat
Kvarntjärn i Sörsjön
Färdsjöarna

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Sälsäterns Fjällgård - Vandrarhem Sälen, SVIF

Avstånd: 4,1 km
Sälsäterns Fjällgård vandrarhem ligger i Lindvallen, Sälen vid Sälfjällets skidanläggning. Det är 300 m till Gustavsbacken, Sälen Bikepark, Experium och övriga liftsystem. Vandrarhemmet har välpreparerade längdspår på gångavstånd och naturen alldeles runt knuten. Sälsäterns Fjällgård vandrarhem tillhör Blå Bandet och har en alkoholfri miljö som passar utmärkt för träningsaktiva sällskap, skolklasser och barnfamiljer.
Stugby

Gröna Byn

Avstånd: 3,1 km
Trevliga och populära parstugor i Lindvallen. Bekvämt gångavstånd till Lindvallen liftar och även till Experium, ca 150-400 m. På Snötorget alldeles i närheten finns McDonalds, restauranger, café, skiduthyrning samt liftkortsförsäljning
Hotell och pensionat

Ski Lodge

Avstånd: 3,4 km
Ett av fjällvärldens bästa boende. Ett fyrstjärnigt lägenhetshotell och byggt med inspiration från både den svenska fjällvärlden och den amerikanska lodgetraditionen.

I det närliggande området